Життя генія значно складніше будови Всесвіту

“Великі мрійники” – цикл розважально-пізнавальних блокбастерів українського виробництва компанії FILM.UA Group про неймовірні історії життєвого шляху людей, які залишили помітний слід в історії

Архімеда (Архімед. Повелитель чисел),
Леонардо да Вінчі (Леонардо да Вінчі),
Жюля Верна (Жюль Верн. Подорож довжиною в життя),
Костянтина Ціолковського (Дивовижні світи Ціолковського),
Ніколи Тесли (Вільна енергія Тесли).

На своєму життєвому шляху кожного з героїв циклу доводилося відстоювати право на власну геніальність, переживати злети і падіння, протистояти труднощам і недоброзичливцям. Всі герої проекту “Великі мрійники” були дуже різними людьми, але їх об’єднувало одне: відданість ідеї і вихід за рамки буденного існування. Їх відкриття стали прикладом для наступних поколінь, а деякі з їхніх розробок значно випередили свій час.

Мрії і фантазії, плани і бачення майбутнього – все це постає на екрані майже казковою історією, яка вражає яскравими спецефектами і історичними реконструкціями. Вони допоможуть показати всю масштабність мислення, діяльності і відкриттів великих вчених. Комп’ютерна графіка займає від 30% до 50% екранного часу кожного випуску проекту і допомагає відтворити індивідуальний світ видатних людей.

http://mechtateli.kanalukraina.tv/ua/