Співпраця з Черкаською дослідною станцією біоресурсів

2 лютого представники центру і кафедри екології та агробіології відвідали Черкаську дослідну станцію біоресурсів Національної академії аграрних наук України, яка є партнером університету. Освітян ознайомили з оновленими лабораторіями станції, розповіли про впровадження нових напрямів досліджень. Далі за круглим столом було обговорено розробку відділу  тваринництва та екологічно-чистої продукції, яку університяни допомагали налагоджувати і представили восени на Міжнародному інноваційному  форумі. На часі тестування приладу й адаптації під різноманітні задачі – у реалізації цих завдань можуть суттєво допомогти студенти-екологи в рамках науково-дослідницьких проектів.

Директор центру  фізико-хімічних досліджень університету Тетяна Запорожець запропонувала різні форми співпраці для покращення практичної підготовки студентів і знайомства співробітників дослідної станції з потенційними молодими спеціалістами, а також реалізації спільних наукових проектів. Завідувач  кафедри екології та агробіології Олександр Спрягайло з приємністю зустрів своїх учнів, які після закінчення Черкаського національного влилися у колектив дослідної станції, яскраво зарекомендували себе хорошими спеціалістами й успішно підтверджують свій фаховий рівень науковими ступенями та новаціями у сфері аграрного комплексу.

Щиро вдячні за гостинний і теплий прийом заступнику директора з наукової роботи Черкаської дослідної станції біоресурсів Олексію Гончару.
Сподіваємо на подальшу плідну співпрацю.